Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

***ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ***

Λιγοτερες θα ειναι οι βροχες στους νομους Τρικαλων και Καρδιτσας αυριο Σαββατο απο οτι εχω γραψει στην προγνωση στο blog μου,και ακομα λιγοτερες στους νομους Λαρισας και Μαγνησιας.Θα σημειωθουν φυσικα βροχες,απλα λιγοτερες απ οτι φαινοταν την Πεμπτη που εγραψα την προγνωση.

**Τωρα οσον αφορα την ψυχρη εισβολη της επομενης εβδομαδας τα τελευταια προγνωστικα στοιχεια θελουν γυρω στο 70-80% να ειναι ξηρη με τις ασθενεις χιονοπτωσεις να περιοριζονται μονο μεσα στο βορειο Αιγαιο και στα ψαρια!Αφηνω και ενα μικρο παραθυρο του 20-30% καποιες χιονοπτωσεις-νιφαδοπτωσεις να απασχολησουν καποια ανατολικα ηπειρωτικα τμηματα απο το υψος του Κισσαβου στην ανατολικη Θεσσαλια εως την ανατολικη Στερεα και την Ευβοια.
Οι υπολοιποι θα πρεπει να εφοδιαστουμε με γυαλι ηλιου,γαντια,σκουφους και να απολαυσουμε τον ομορφο ηλιο της χωρας μας,προσοχη ομως στα δοντια του γιατι θα ειναι αρκετα κοφτερα!
Παγετος θα σημειωθει απο την Τριτη και μετα,που το βραδυ και νωρις το πρωι απο το υψος της Λαμιας και βορειοτερα θα ειναι ισχυρος!
Αναλυτικα θα σας ενημερωσω με νεο δελτιο την Κυριακη το βραδυ,για να εχετε τον καιρο με το μερος σας!
Εγκυρα και εγκαιρα απο το Νο1 ερασιτεχνικο καιρικο blog της Θεσσαλιας το meteoagia.blogspot.gr!
Σας ευχαριστω ολους και ολες για την εμπιστοσυνη σας και τα δεκαδες μηνυματα και σχολια για τις προγνωσεις μου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου