Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/1

-Νέα αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός απο την Δευτέρα το απόγευμα και απο τα νοτιοδυτικά με βροχές και καταιγίδες που αρχικά θα είναι έντονες στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.Σταδιακά τα φαινόμενα κατα την διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας προς την Τρίτη θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα και στα δυτικά κεντρικά και νότια οι βροχές θα είναι τοπικά έντονες.

-Κατα την διάρκεια της Τρίτης και σύμφωνα με τα σημερινά (21/1/2017 22:53) προγνωστικά στοιχεία προβλέπεται κακοκαιρία σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές έντονες στα δυτικά,κεντρικά και νότια,καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα,ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πάνω απο τα 600-700μ στην βόρεια Ελλάδα,πάνω απο τα 800-900 στα κεντρικά και πάνω απο τα 1.200-1.400 στα νότια.Βροχές θα σημειωθούν και στην βόρεια χώρα όχι όμως έντονες.
Υποψηφιότητα για αξιόλογες χιονοπτώσεις δίνουν οι πόλεις της δυτικής Μακεδονίας με νέα φρέσκα εκατοστά χιονιού.
Στην Θεσσαλία τα πιό έντονα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα δυτικά και νότια του διαμερίσματος.
Το βράδυ της Τρίτης τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και στην ηπειρωτική χώρα θα εξασθενήσουν.
 

-Την Τετάρτη προβλέπονται ασθενείς βροχές σε Ιόνιο,Κρήτη,Εύβοια,ανατολικό Αιγαίο αλλά και σε κεντρική,ανατολική Μακεδονία και Θράκη,στις τελευταίες περιοχές θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις πάνω απο τα 400-500 μέτρα με τάση στον Έβρο να κατέβουν και πιό χαμηλά κατα τη διάρκεια της ημέρας,η θερμοκρασία σε πτώση απο τα βορειοανατολικά.
Στην Θεσσαλία συννεφιά κυρίως στα ανατολικά τμήματα με βροχές στις Σποράδες και χιονοπτώσεις στο Πήλιο πάνω απο τα 500-600μ.
 

-Τέλος την Πέμπτη σύμφωνα πάντα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία προβλέπεται καιρός βορείου ρεύματος με χιονόνερο ή βροχή στα πεδινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και χιονοπτώσεις πάνω απο τα 300μ σε Χαλκιδική,νοτιοανατολική Θεσσαλία (οριακά φαίνεται να επηρεάζονται περιοχές του Κισσάβου)κυρίως Πήλιο και Μαγνησία,Εύβοια και βόρεια στερεά.Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος.Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.
Περισσότερα στα live δελτία καιρού τις επόμενες ημέρες απο την σελίδα μου https://www.facebook.com/Meteoagia/
Γιατί ο καιρός έχει όνομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου