Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πρόγνωση Αγιάς Τετάρτη-Κυριακή 9-13/3/16 Βροχές κατα περιόδους αλλά και βελτιωμένα διαστήματα

 Την Τετάρτη στην κωμόπολη προβλεπονται νεφώσεις και απο το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές που το απόγευμα πρόσκαιρα θα ενταθούν,σταδιακά απο αργά την νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν,οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.

 Την Πέμπτη νεφώσεις αυξημένες κυρίως νωρίς το πρωί και σταδιακά μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια,οι άνεμοι δυτικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 16 βαθμούς κελσίου.


 Την Παρασκευή προβλέπεται ηλιοφάνεια,ενώ απο το μεσημέρι προβλέπονται νεφώσεις,οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 16 βαθμούς κελσίου.


 Το Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις που θα αυξάνονται και θα δίνουν τοπικές βροχές κυρίως απο το μεσημέρι και μετά,οι άνεμοι βορειοανατολικοί 2-3 μποφόρ με ενίσχυση απο το βράδυ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί απο 5 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Τέλος την Κυριακή σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία (σσ. 8-3-16) προβλέπεται κακοκαιρία με συννεφιά και βροχές κατα περιόδους,ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά άνω των 1000-1200 μέτρων,οι άνεμοι βορειοανατολικοί ενισχυμένοι 5-6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί απο 5 έως 9 βαθμούς κελσίου.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η πρόγνωση Αγιάς ανανεώθηκε για 5 ημέρες (με ότι συνεπάγεται αυτό για πιθανές αλλαγές που θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες στα προγνωστικά στοιχεία) και όχι για τις επόμενες 2 όπως κάνω συνήθως,καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκομαι εκτός Θεσσαλίας.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

  Επιμέλεια-Σύνταξη Πρόγνωσης:Αρχοντής Παναγιώτης Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Προγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου